divendres, 8 de gener del 2010

Makea, la revolució de les petites grans idees

Avui dormiré feliç.

He menjat pizza amb el meu príncep de dos anys i el seu cosí de tres i la mare del cosí a qui estimo molt i el pare del meu príncep que és també el meu altre príncep encara que jo ara escrigui blogs i ell miri la tele. He aconseguit una beca a última hora pel meu viatge de la setmana que ve a Freiburg (a una escola Montessori on estan aplicant un programa de teatre, plas-plas-plas!). Se m'ha anul·lat, també a última hora, un viatge que havia de durar fins demà i que, tot i laboralment resultar imprescindible, anímicament em fotia una mandra de pebrots. He pensat que potser m'he de proposar de manera ferma parar les queixes i mutar-les en veure què en puc treure de bo. He ajudat els meus alumnes a creure en la necessitat de donar eines creatives als infants i no només coneixements, a creure en la intuició. He vist el meu arbre de nadal penjat a la meva admirada pàgina Kireei. He tingut dos dies de grans converses amb en Bernis. He tingut una xerrada inoblidable amb l'Eme de Rita. He parlat i he rigut amb la Maria que està a Berlín i que avui celebra el segon aniversari d'en Biel. He conegut una Anònim que m'ha passat una adreça amb un projecte GENIAL i que m'agradaria que coneguessiu: MAKEA. M'hi posaré en contacte i els tindrem en compte pel decàleg!


4 comentaris:

  1. hola virigina,

    genial la teva última entrada, sembla que vas anar a dormir feliç entre el sopar familiar, els viatges i les converses.

    pel teu decàleg (i seguint en la meva linia, en la qual hi estic molt interessada):

    - just em sembla tota aquella gent que dedica les seva vida a fer que aquest món sigui una mica més sostenible.

    com que jo sóc de la branca del disseny, conec especialment aquesta via (però ni ha moltes altres interessant i desconegudes per tothom) així que us recomenarè que conegueu colectius o gent individual que recicla / reutilitza per craer nous objectes /espais.

    avui proposo que entri dins la llista a:

    Petz Scholtus
    r3project-castellano.blogspot.com

    una noia que s'ha fet tota la casa (desde el mateix trasllat dels mobles passant per tot el mobiliari i instal.lacions fins l'ultim detall de decoració) de manera sostenible i ecològica. VAL LA PENA!

    bondiumenge!

    a.

    ResponElimina
  2. ja sas cuca, potser lo nostre és fer volteretes per donar la volta a la cosa...o no és per això la teva foto del perfil? tan fa si és recte o amb curves, del tort o del través...al final el que compta és la teva manera de veure el mon. A mi m'agrada molt la perspectiva que tu li dones!!tst!!

    ResponElimina
  3. Hola maca...
    Soy uno de los miembros de MAKEA y nos complace ver que la gente se interesa por nuestro proyecto.
    Te agradecemos el link y el comentario y esperamos poder coolaborar en algo juntos algun dia.
    Te dejo el link del Recetario, nuestro proyecto mas relevante, para que lo disfrutes y compartas.
    (http://www.el-recetario.net)
    Ala, y ya sabes, a vivir fácil!!
    salu2

    ResponElimina
  4. Hola Eva,

    avui fa un aire glaçat a Berlín. He entrat per primer cop al teu bloc nou perquè tinc uns minuts de tranquilitat i m'has fet adonar que jo també tinc un petit príncep, com tu dius, i no només un nen que em porta molta feina i maldecaps. No saps com m'ha anat de bé, i a sobre, m'has inspirat i em sembla que me n'aniré a un bar a fer un cafè soleta i a escriure una mica...

    Una abraçada sempre molt forta
    Maria

    ResponElimina